Tante Door Kip

Lees meer over de herkomst van onze kip

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

De kip die wij verkopen is van onze vaste leverancier Veldhoven. Die garandeerd ons vlees van Tante Door, een eerlijke kip die 100% antibiotica vrij is. 

Wil je meer informatie over de herkomst van het vlees dat wij verkopen? Vraag het ons in de winkel!

Tante Door: 100% Hollandse kip

Tante Door wordt geboren in Brabant. Hier groeit de kip op tot een volwaardige kip in een ruime stal. Ook de ambachtelijke verwerking vindt volledige plaats in Nederland. Er is geen transport nodig, waardoor er geen stresshormoon wordt aangemaakt.

Onze Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen.

Kenmerken van Tante Door
  • Echte Hollandse kip
  • Ruime stallen
  • Natuurlijk dag- en nachtritme
  • Kleinschalige opgroei
  • Geen groeibevorderaars
  • Antibiotica vrij
  • 30% langer leven
  • Ambachtelijk verwerkt

Optimale omstandigheden

De eerste drie weken, als Tante Door nog een kuikentje is, worden de stallen aangepast met verwarming en speciaal kuikenvoer. Dit zorgt voor optimale omstandigheden voor de groei van de kuikens.
 

Voeding en antibiotica

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting van de kip is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Tante Door krijgt geen groeibevorderaars toegediend en het vlees is antibiotica vrij.

Bezoek Tante Door

Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de stal van Tante Door. Zo kun je precies zien in welke omstandigheden de kip opgroeit. Meer weten over een bezoek aan Tante Door kip >

Pittige kippenpoten
Tante Door kip
BBQ kippen spiesjes

Bobeldijk, keurslager

Westwijkplein 86
1187LV Amstelveen
0206456824

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten